Blog
  • Hlavní stránka
02
03
2016

PB & Jelly cups

Základ:

  • 3/4 hrnku pohankové mouky (může být i jiná)
  • 150g kešu
  • 150g loupaných arašídů
  • 200g datlí
  • 2 lžíce kakaa
  • med podle chuti
    Arašídy, kešu a datle namočíme do vody na minimálně 3 hod. Odlijeme vodu a rozmixujeme se zbytkem ingrediencí. Formujeme tvar malých mističek a dáme ztuhnout do lednice.

Jelly:

  • 4 lžíce chia semínek
  • 200-300g mraženého lesního ovoce
  • sladislo dle chuti

Mražené ovoce necháme povolit a rozmixujeme. Přidáme chia a sladidlo a necháme nejlépe do druhého dne nabobtnat v lednici.

Poté plníme mističky chia džemem a doprostřed dáváme burákové máslíčko. Skladujeme v chladu, nejlépe v mrazáku a vyndáme až 10min před servírovánín.

instagram autor:  @nikola_fiskova

autor: petr sanetrník

Komentář
0

Komentáře